МАЛКО ИСТОРИЯ

През 2000-та година създадохме СПРАВКИ БЪЛГАРИЯ за улеснение на всички, които търсеха информация за бизнеса.

Тогава разпространението на интернет в България беше слабо /едва7%/. Стартирахме с национален телефон за справки за фирми, стоки и услуги. Паралелно с услугата по телефона, поднасяхме информацията и под формата на печатен бизнес указател, а в електронен вид я направихме достъпна на сайта www.spravka-bg.com.

С бързото развитие на мрежата нуждата от печатното издание отпадна. Все повече хора търсеха информация онлайн, а тези които нямаха възможност, време и желание да търсят онлайн, продължаваха да ползват телефона за справки.
Така е и до днес.

СПРАВКИ БЪЛГАРИЯ е в добро партньорство с малкия и среден бизнес и е разбираем и достъпен източник на информация за потребителите.

С появата на таблетите, смартфоните и социалните мрежи, интернет се промени и днес е неизменна част от ежедневието ни.

Информацията вече не просто се събира в интернет – тя се създава от потребителите. В огромното по обем онлайн съдържание обаче, нуждата от класифицирана информация за фирми, стоки и услуги ще съществува винаги.

Ето защо ние също направихме някои промени.

 • Променихме името си защото звучи по-приятелски и съвременно.
  www.e-locator.bg e новият сайт на СПРАВКИ БЪЛГАРИЯ.
 • Променихме визията и функционалността си, защото сме в крак с новите технологии и вярваме, че това ще улесни вас – нашите клиенти и потребители.
 • www.e-locator.bg е еднакво достъпен както за стационарни, така и за мобилни устройства.
 • За допълнително удобство добавихме и интерактивна google карта на страната, с чиято помощ всеки обект е безпогрешно откриваем.

Пожелаваме на всички приятни и ползотворни минути с
www.e-locator.bg

                                                                            екипът на e-locator 🙂

 ЗАЩО МОЖЕМ ДА СМЕ ПОЛЕЗНИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС?

Сигурни сме, че управлявайки Вашия бизнес, вие сте се погрижили за онлайн представянето му чрез собствен сайт, качен на корпоративен домейн. Както и за оптимизацията на сайта, а също и че ползвате различни и популярни инструменти за онлайн реклама.

Поздравяваме Ви за грижата, с която се отнасяте към клиентите си, защото всичко, което една компания прави е в името на доволните клиенти.

Дори и при тези обстоятелства, ние ви уверяваме, че представянето на бизнеса ви с профил в e-locator.bg ще донесе допълнителни ползи за компанията Ви.

Ще ви посочим поне три причини, поради които си струва да обмислите представяне на компанията в класифицирана бизнес платформа:

 • В ежедневието си хората бързат и не винаги имат време да прегледат обстойно сайта ви или всеки резултат от търсене в google.
 • В повечето случаи се оказва, че търсещият информация потребител се ориентира много по-бързо и лесно в класифицирани бизнес платформи, които по идентичен начин представят различните компании от даден бранш. Тези платформи спестяват много време на потребителя. А всеки търсещ онлайн информация за стоки и услуги е потенциален клиент на Вашата компания.
 • Потребителите формират допълнително доверие към компании, които наред с онлайн присъствието си чрез корпоративен сайт, се представят и в различни класифицирани платформи. А доверието се отразява на положителния имидж.

НАКРАТКО

 • e-locator.bg е естествено продължение на дейността на СПРАВКИ БЪЛГАРИЯ.
 • e-locator.bg СВЪРЗВА хиляди потребители и фирми всеки ден.
 • e-locator.bg ПРЕДСТАВЯ вашия бизнес онлайн по достъпен, атрактивен и приятен за потребителите начин.
 • e-locator.bg ПРЕДЛАГА систематизирана, изчерпателна и актуална информация на потребителите, всеки от които е ваш потенциален клиент – сега или след време.