Изображение

ДЕТСКА ЯСЛА ВЪЛШЕБНИК

Работно време
Понеделник:
08:30 - 17:30
Вторник:
08:30 - 17:30
Сряда:
08:30 - 17:30
Четвъртък:
08:30 - 17:30
Петък:
08:30 - 17:30
Връзка със собственика

Нека да Ви се представя, казвам се Десислава Плачкова-Мануелян. По професия съм медицинска сестра и преди време работех в реанимацията на Детска хирургия гр.Пловдив. Времето прекарано там ми помогна да осъзная, че няма нищо по-ценно от усмивката на едно здраво и доволно дете.
Всичко тръгна от там, че видях как живота на колеги и приятели се промени след появата на децата им. Според мен, а предполагам, че и Вие ще се съгласите,че не е необходимо една жена да губи идентичността си, личния си живот и контакти, след появата на малките слънца. Това ме наведе на мисълта, че една такава детска ясла ще бъде полезна на всички родители и техните съкровища. Сега, години по-късно екипът, който ми помага за бъдат децата такива, се състои от мед.сестри, педагози, помощник възпитатели, логопед и разбира сe консултантите на центъра.

Детското заведение се намира в жилищен парк ’’Royal city’’. Така ние предлагаме на нашите деца модерна архитектура, комфорт, дискретност и спокойствие. В централната зона на комплекса е обособено парково пространство, там се намира и детската площадка, на която децата играят и спортуват. Тя е разположена в непосредствена близост до занималните.