Изображение

ЛЕГА САЛЮШЪНС ЕООД

Работно време
Понеделник:
08:00 - 17:00
Вторник:
08:00 - 17:00
Сряда:
08:00 - 17:00
Четвъртък:
08:00 - 17:00
Петък:
08:00 - 17:00
Събота:
08:00 - 12:00

Хладилна база Лега, най-големият хладилен склад в Северо-Източна България е готов да приеме Вашите продукти и да поеме Вашата логистика.

Лега Салюшънс е Вашият надежден партньор в областта на складирането под температурен режим и логистиката. Предоставяме качествено обслужване, съпроводено с индивидуални решения на конкурентни цени.
Хладилно складова база ЛЕГА е лицензиран обект от Българска агенция по безопасност на храните, за съхранение и търговия на едро с продукти от животински и неживотински произход, за които се изискват условия за съхранение с контролирана температура. Хладилно – складова база ЛЕГА разполага с пет отделни камери, всяка една с индивидуално управление за температурен режим от -25 до +5 градуса. Общият капацитет е 3500 палето-места, разположени на 1500кв.м. площ.
Освен петте хладилни камери, базата разполага със 150кв.м. склад без контролирана температура, подходящ за всякакъв вид стока, позволяващ съхранение на повече от 300 палето-места.
Базата разполага с четири хидравлични и две статични рампи, позволяващи паралелното товарене и разтоварване на четири товарни автомобила с капацитет до 25 тона.
На база дългогодишния ни опит, ние внедрихме и поддържаме индивидуално изградена НАССР система за управление на безопасността на храните и анализ на опасностите и критичните контролни точки.
Завишеният стандарт за контрол и проследяемост на пристигащите пратки гарантира произхода им, независимо от това дали са внос от трети страни за Европейски Съюз или обратно.

Предлагаме извършване на транспортни услуги на наши клиенти по заявки.