Изображение

ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ДЕЛТА

Работно време
Понеделник:
08:30 - 17:00
Вторник:
08:30 - 17:00
Сряда:
08:30 - 17:00
Четвъртък:
08:30 - 17:00
Петък:
08:30 - 17:00
Връзка със собственика

При нас вие можете да получите образование в 32 различни специалности в две форми на обучение-редовно или задочно. В Колеж “Делта”-гр.София и Център за професионално обучение “ДЕЛТА” предлагат богат избор от учебни програми за придобиване на ІІ,ІІІ и ІV степен на професионална квалификация, съгласно Европейската Рамка за Професионална Квалификация.

През 1970 приложихме в Гърция нова форма на обучение след средно образование, заимствана от британската образователна система и успешно адаптирана към условията в нашата страна. Постигнахме успех. Вместо традиционния път към Университета, дадохме на младите хора възможност да се обучават две години по професия, която им харесва, за да се впишат директно в бизнеса.

Създаването на двата колежа ДЕЛТА в Гърция поставя началото на Международната асоциация за образование и развитие ДЕЛТА, която днес обхваща осем образователни организации.

„ДЕЛТА – асоциация за образование България” бе учредена в Пловдив през 1993 и през годините е разгърнала широка образователна дейност в България, като същевременно е участвала в редица международни образователни проекти.

През 2003 с лиценз от Министерство на образованието и науката създадохме два Колежа – в Пловдив и в София, членове на Международната асоциация за образование и развитие ДЕЛТА, и въплътихме в тях своя дългогодишен опит. Колеж “Делта”-гр. София е лицензиран през 2004 г . Той е първото по рода си професионално училище в България.Център за професионално обучение участва активно в европейските програми за обучение с ваучери.

ОБУЧЕНИЕ С ВАУЧЕРИ
ЦПО “Делта -център за обучение” набира курсисти за специалностите “Интериорен дизайн”, “Графичен дизайн”,”Бизнесадминистрация” и “Оперативно счетоводство” по програма с ваучери на Агенцията по заетостта -”АЗ МОГА ПОВЕЧЕ”. Курсовете са присъствени.